Valio Alma tõi müügile uued rasvatud jogurtid

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valio

Valio Alma tootevalik täienes Light+ suhkru- ja rasvavabade jogurtide võrra, mis sisaldavad 39 kilokalorit 100 grammi kohta.


Jogurti valmistamisel on kasutatud rasvatut piima ja suhkruvaba moosi, mis on magustatud magusainetega.

Esialgu on valikus ananassi ja mustika-jõhvika jogurtid, kuid firma teatel on tulevikus plaanis sarja laiendada.

Alma Light+ jogurtid vahetavad välja varem müügil olnud Alma Light jogurtid. Plussmärk tootenimes viitab Valio teatel täiustatud koostisele - jogurtitesse on lisatud kiudaineid, mis tekitavad püsivama täiskõhutunde ning tänu sellele sobivad jogurtid hästi ka kergeks vahepalaks.

Light+ jogurtid on müügil 150-grammistes topsides. Sarnaselt teiste Valio Alma toodete pakenditega on ka Light+ jogurtite topsidel taaskasutatud paberist valmistatud kartongümbris.

Valio Gefilus Max probiootiliste jogurtijookide sari täienes aga mõni aeg tagasi uue vaarika-metsmaasika maitsega. Üks pudel Gefilus Max jogurtijooki sisaldab vajaliku päevase annuse tervisele kasulikku LGG® piimhappebakterit. 100 ml Gefilus Maxi sisaldab vaid 0,4 g rasva ning toode on laktoosivaba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles