/nginx/o/2009/06/18/195898t1h50c6.jpg)
Toidutöösturid keskenduvad tarbijate eelistuste survel sel suvel tavalisest rohkem odavama hinnaklassi toodetele.
Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp ütles Äripäevale, et olulisim roll tootevalikus on tarbijal – tarbija on kuningas ja viimasel ajal teeb ta valikuid üha rohkem hinna järgi.
Rakvere Lihakombinaat on juhatuse esimehe Anne Mere kinnitusel suveportfelli arendamisel majanduses toimuvaga arvestanud ning hinnatundlikule tarbijale on olemas lihtsamad vorstid ja grillimiseks sobilik lihavalik, millele ise marinaad peale teha.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Toomas Kruustük tunnistas samuti, et tarbijad on sel suvel muutunud ettevaatlikumaks ja hinnatundlikumaks. Seetõttu on nemad loobunud suvetoodete TV- ja trükireklaamist.