Toidutöösturid keskenduvad tarbijate eelistuste survel sel suvel tavalisest rohkem odavama hinnaklassi toodetele.
Toidutöösturid panustavad suvel odavatele toodetele
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp ütles Äripäevale, et olulisim roll tootevalikus on tarbijal – tarbija on kuningas ja viimasel ajal teeb ta valikuid üha rohkem hinna järgi.
Rakvere Lihakombinaat on juhatuse esimehe Anne Mere kinnitusel suveportfelli arendamisel majanduses toimuvaga arvestanud ning hinnatundlikule tarbijale on olemas lihtsamad vorstid ja grillimiseks sobilik lihavalik, millele ise marinaad peale teha.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Toomas Kruustük tunnistas samuti, et tarbijad on sel suvel muutunud ettevaatlikumaks ja hinnatundlikumaks. Seetõttu on nemad loobunud suvetoodete TV- ja trükireklaamist.