Selver pikendas jaanipäevaga seotud nõudluse kasvu tõttu oma kokkade tööpäevi ja võttis appi lisatööjõudu.
Jaanipäevaliste nälja kustutamiseks palkas Selver lisatöölisi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver rääkis, et valmistooteid ostetakse jaanipäeva ajal alati väga palju, näiteks möödunud aastal läks iga päev kaubaks kaheksa tonni salateid.
«Tavaliselt kasvab jaanipäeva eel müügikäive ligikaudu 30 protsenti. See on seotud ka koolilõpetamiste perioodiga – juba praegu on kasvanud pea poole võrra Selveri Köögi ettetellimiste arv,» lisas kauplusteketi tegevdirektor Iivi Saar.