/nginx/o/2013/08/13/1966588t1h817e.jpg)
Kui kõrvitsat on kodus palju ja kõrvitsasalat juba ära tüüdanud, siis proovi Santa Maria kokkade retsepti järgi valmistada mõnusat kõrvitsavõiet.
Kui kõrvitsat on kodus palju ja kõrvitsasalat juba ära tüüdanud, siis proovi Santa Maria kokkade retsepti järgi valmistada mõnusat kõrvitsavõiet.
Vaja läheb:
Riivi teelusikatäis muskaatpähklit, uhmerda nelgiterad ning sega jahvatatud ingveri ja kaneeliga. Kuumuta kõik koostisosad keemiseni, vähenda kuumust ja hauta kuni kõrvits on täiesti pehme. Soovi korral võid eemalda tekkinud vahu. Seejärel püreeri ning kuumuta keemiseni, hauta kuni võie on saavutanud määritava konsistentsi. Vala puhastesse kuumadesse purkidesse ning sulge õhukindlalt.
Antud koguste järgi tuleb võiet 0,75 l.