Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Vanilli-kirsstomati moos

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Vanilli-kirsstomati moos
Vanilli-kirsstomati moos Foto: Lauri Laan

Santa Maria kokad mõtlesid välja huvitava moosi, kus on koos kirsstomatid ja vanill. Proovi järgi!

Vaja läheb:

  • 250 g moosisuhkrut
  • 500 g kirsstomateid, poolitatuna
  • 2 tk vanillikauna
  • 2 sl sidrunimahla

Sega kõik koostisosad omavahel ja lase umbes pool tundi seista. Seejärel kuumuta keemiseni ja keeda tasasel tulel ligi 15 minutit. Eemalda tekkiv vaht, vala puhastesse kuumadesse purkidesse ning sulge õhukindlalt.

Tagasi üles