Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retseptisoovitus: grillitud kõrvits meepähklitega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Kõrvits.
Kõrvits. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht
Tarbija24.ee avaldab lugeja saadetud retseptisoovituse. Ootame 19. juulini grillimisega seotud, sh. marinaadide, külmade ja soojade salatite ning muude lisandite retsepte. Samuti ka suviseid joogi- ja magustoiduideid. Parimad saavad restoranide Mekk ja Kaerajaan kinkekaardid!

Grillitud kõrvits meepähklitega

*400 g puhastatud kõrvitsat
*4 dl apelsinimahla
*1 väike pakk hõõgveinimaitseainet
*100 g fariinsuhkrut
*100 g kreeka pähkleid
*mett

Sega potis mahl, fariinsuhkur ja hõõgveinimaitseaine. Kuumuta keemiseni ja lisa kõrvitsaviilakad. Keeda tasasel tulel umbes 5 minutit ja lase jahtuda. Seejärel grilli kõrvitsaid väligrillil kuldse jume saamiseni. Puista üle pannil meega röstitud pähklitega. Serveeri vaniljejäätisega.

Tagasi üles