Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hoidised: marineeritud küüslauk

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tarbija24
Copy
Marineeritud küüslauk.
Marineeritud küüslauk. Foto: santa maria

Marineeritud küüslauk

2 keskmist küüslauku
1 tl mustasõstralehti

Marinaad
2 dl vett
1 spl suhkrut
¼ tl meresoola
1 spl õunaäädikat
1 tl roseé pipart
3 tera vürtsi

Keeda komponentidest marinaad ja tõsta puhastatud küüslauguküüned umbeks minutiks keevasse marinaadi. Tõsta küüslauguküüned puhastasse 200 ml purki, lisa pestud ja kuivad mustsõstralehed, vala peale marinaad ning sule purk õhukindlalt.

Allikas: Santa Maria

Tagasi üles