Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tere tuli välja küpsetamiseks mõeldud kohupiimaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Uus teraline kohupiim passib hästi küpsetistesse.
Uus teraline kohupiim passib hästi küpsetistesse. Foto: Tere

Tere teatas, et laiendas oma sortimenti küpsetamiseks mõeldud traditsioonilise kohupiimaga.

Tootja kirjelduse järgi on uus kohupiim teraline ja see annabki eelise küpsetiste valmistamisel. Koogid on õhulisemad ja tunda on ka rohkem kohupiimale omast struktuuri kui pastat kasutades.

Lisaks sobib teraline kohupiim soolaste määrete ja salatite valmistamiseks.

Rasva on küpsetamise kohupiimas viis protsenti ja letil peaks 200-grammine  pakk maksma pisut alla 13 krooni.

Tagasi üles