Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2009/10/26/256803t1h15f4.jpg)
Neljale
*16 tk nacho-krõpse
*200 g kodust hakkliha
*1 spl õli
*1 tl taco maitseainesegu
*2 spl taco kastet või salsat
*100 g riivitud juustu
*8 tl cheddar-juustu kastet
Kaunistuseks:
*paprikat
*kurki
*oliive
*idusid
Prae hakkliha kuumal pannil õlis, lisa maitseainesegu ning taco kaste. Igale nacho-krõpsule määri lusikaga juustukastet, sellele tõsta kuhjake praetud hakkliha ja riivitud juustu.
Tõsta krõpsud ahjuplaadile ja küpseta 200 ˚C juures, kuni juust on sulanud. Kaunista suupisted paprika, kurgiviilude ja idudega.
Retsepti autor: Santa Maria menüüinsener Angelica Udeküll.