Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Uudistoode: Klaabu lihaviiner Talleggilt

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Klaabu viinerid.
Klaabu viinerid. Foto: Tallegg

Talleggi tootevalik laienes uute Klaabu viineritega.

Tootja teatel sisaldavad viinerid 67 protsenti kanaliha ja neis on teiste sarnaste toodetega võrreldes vähem rasva – 6 protsenti. Klaabu viineritele pole lisatud toiduvärve ega maitsetugevdajaid ning ka soola on harjumuspärasest vähem.

Sellise koostise eesmärgiks on Talleggi esindajate teatel tõestada, et viinerid võivad olla ka tervislikud. Oma tunnustuse on viineritele andnud Eesti Südameliit.

Tagasi üles