- 80 g seafileed
- 40 g õuna
- 40 g sellerijuurt
- 20 g hapukoort
- 20 g majoneesi
- 10 g metsapähkleid
- 15 g kirsstomateid
- 35 g lehtsalatisegu
- 5 g basiilikuõli
- maitse järgi soola ja pipart
Lõika seasisefilee kuubikuteks ning prae kuumal pannil kuldseks. Maitsesta soola ja pipraga.
Koori seller ja õun ning riivi jämeda riiviga, sega juurde majonees ja hapukoor ning maitsesta soolaga.
Loputa erinevad lehtsalatid külma veega, nõruta ja rebi väiksemaks. Sega kirjuks salatiseguks.
Rösti pähklid kuumal, kuival pannil ning tükelda väiksemaks.
Aseta salatisegu taldrikule ning tõsta sellele selleri-õunasalat ning sinna peale sealihakuubikud.
Kaunista salat pähklipuru ja poolitatud kirsstomatitega. Maitsesta basiilikuõliga.