Lõhe confit peedi ja mädarõika tarretises
Presidendi vastuvõtu suupistevalik
Soolased suupisted
Tallinna vürtsikilu tillikartuli ja kirsstomatiga
Madalal temperatuuril küpsetatud lõhefilee
lillkapsa-kapparivahuga
Marineeritud räime ja peedi suupiste
Sea sisefilee punase veini želees, rohelise
herne püree
Kartulisõrnik Matjes heeringafilee ja
murulaugu-kreemiga
Viljandimaa talle kintsuliha minipirukas
Tartumaa metssea sült mustal leival maheda
mädarõikavahuga
Rukkileib Eesti kitsejuustu ja rukkililledega
Valges veinis blanšeeritud õun toorsingi ja Eesti
kadaka-suitsujuustuga
Eesti lihaveise carpaccio porgandi-porrurulliga
Kõrvitsa-meloni tartar pardifilee ja
ürdivahuga
Minikook maasikatäidise ja tumeda šokolaadi
glasuuriga
Taliõuna confit küpsisepuru ja Põltsamaa
Kuldse vahuga
Kama-toorjuustukreem maasikaga muretaina
korvikeses
Valge vein RK Riesling 2006, Saksamaa
Punane vein Grand Noir Cabernet-Syrah 2006/2007 Languedoc, Prantsusmaa
Kali A. Le Coq
Lauri Ülenurmelt ja Frens Cateringilt
Soolaheeringasuupiste tangu-kartulikoogil sibula ja koorekreemiga
Suitsutatud räime salat värske kurgiga
Kukeseene minipirukas linaseemnetega
Karask kanamaksapasteedi, kodupardirösti ja
pohlakreemiga
Minikorvike suitsuliha ja metsaseentega
Karaskisuupiste verikäkikreemi ja marineeritud kõrvitsaga
Vürtsikas lambalihapallike porgandipüree ja mustjuuretšipsiga
Röstitud loomaliha tomatiessentsiga
Astelpajumahl värske piparmündiga, mustsõstra karamell
Leivakreem vaniljekastmega
Kama-hapupiimashot värskete marjadega
Jevgeni Jermoškinilt ja Carmen Cateringilt