Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Presidendi vastuvõtu suupistevalik

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Sille Annuk

Lõhe confit peedi ja mädarõika tarretises


Soolased suupisted


Tallinna vürtsikilu tillikartuli ja kirsstomatiga


Madalal temperatuuril küpsetatud lõhefilee


lillkapsa-kapparivahuga


Marineeritud räime ja peedi suupiste


Sea sisefilee punase veini želees, rohelise


herne püree


Kartulisõrnik Matjes heeringafilee ja


murulaugu-kreemiga


Viljandimaa talle kintsuliha minipirukas


Tartumaa metssea sült mustal leival maheda


mädarõikavahuga


Rukkileib Eesti kitsejuustu ja rukkililledega


Valges veinis blanšeeritud õun toorsingi ja Eesti


kadaka-suitsujuustuga


Eesti lihaveise carpaccio porgandi-porrurulliga


Kõrvitsa-meloni tartar pardifilee ja


ürdivahuga



Magusad suupisted


Minikook maasikatäidise ja tumeda šokolaadi


glasuuriga


Taliõuna confit küpsisepuru ja Põltsamaa


Kuldse vahuga


Kama-toorjuustukreem maasikaga muretaina


korvikeses



Joogid

Valge vein RK Riesling 2006, Saksamaa


Punane vein Grand Noir Cabernet-Syrah 2006/2007 Languedoc, Prantsusmaa


Kali A. Le Coq


Lauri Ülenurmelt ja Frens Cateringilt



Soolased suupisted



Soolaheeringasuupiste tangu-kartulikoogil sibula ja koorekreemiga


Suitsutatud räime salat värske kurgiga


Kukeseene minipirukas linaseemnetega


Karask kanamaksapasteedi, kodupardirösti ja


pohlakreemiga


Minikorvike suitsuliha ja metsaseentega


Karaskisuupiste verikäkikreemi ja marineeritud kõrvitsaga


Vürtsikas lambalihapallike porgandipüree ja mustjuuretšipsiga


Röstitud loomaliha tomatiessentsiga



Magusad suupisted


Astelpajumahl värske piparmündiga, mustsõstra karamell


Leivakreem vaniljekastmega


Kama-hapupiimashot värskete marjadega





Jevgeni Jermoškinilt ja Carmen Cateringilt

Märksõnad

Tagasi üles