/nginx/o/2010/03/01/324298t1hf2d8.jpg)
Möödunud aasta oktoobris külastas kümme Eesti restorani Peterburgi, nüüd on aga vastukülaskäigu aeg - märtsikuus saab üheksas Tallinna restoranis maitsta Peterburi kokkade käe all valminud roogasid.
Möödunud aasta oktoobris külastas kümme Eesti restorani Peterburgi, nüüd on aga vastukülaskäigu aeg - märtsikuus saab üheksas Tallinna restoranis maitsta Peterburi kokkade käe all valminud roogasid.
4.märtsist alates on võimalik üheksas Eesti restoranis nautida külaliste pakutavat.
Vertigos pakub oma toite Grand Hotel Europe (4.-8. märtsini), Pädastes (vaid 5. märtsil) Teleon Imperial, Gloria veinikeldris Vene Vodka muuseum (5. -20. märtsini), Kolmes Ões Clairet (4.-14. märtsini), Tchaikovsky's Dostoyevsky (4.-31. märtsini), MEKKis Ambassador (4.-31. märtsini), Kaerajaanis Skazka (4.-21. märtsini), Kadriorus Triton (4.-31. märtsini) ja Monacos Fish House (4.-11. märtsini).
Pakutavate toitude, menüüde ja kommentaaridega saab täpsemalt tutvuda Eesti Maitsete kodulehel.