/nginx/o/2013/10/29/2584758t1h314b.jpg)
Restorani Neikid peakokk ja Eesti Peakokkade Ühenduse liige Koit Uustalu pakub külmaks aastaajaks välja huvitava lihapallide retsepti, mille täidises on sealiha kokku segatud kahe erineva praekapsaga - üks õunaveiniga ja teine köömnetega.
Restorani Neikid peakokk ja Eesti Peakokkade Ühenduse liige Koit Uustalu pakub külmaks aastaajaks välja huvitava lihapallide retsepti, mille täidises on sealiha kokku segatud kahe erineva praekapsaga - üks õunaveiniga ja teine köömnetega.
Kogus: 10 inimesele
Pruunista sealiha ahjus kuldseks, aseta liha haudepotti ning hauta kuni liha laguneb koost.
Lisa kapsad ning hauta veel, samal ajal kahvliga segades, et liha lõhustuks ja muutuks kapsaga ühtseks massiks. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Jahuta mass ning vormi sellest pallikesed (umbes 7 cm läbimõõdus). Veereta pallikesed kamajahu-riivsaia segus ja seejärel lahtiklopitud munas. Friteeri pallid õlis või küpseta 200-kraadises ahjus kuniks need on kuldpruunid.