Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg soovitab süüa grillvorsti bruschetta’ga.
Grillvorsti-bruschetta kõrvitsa ja maheda punasesõstrasinepiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillvorsti-bruschetta kõrvitsa ja maheda punasesõstrasinepiga
Bruschetta [bru-sket-ta] on suupiste Itaaliast, mille päritolu ulatub 15. sajandisse. Põhikomponendiks on grillitud itaaliapärane pikk sai, mida on hõõrutud küüslauguga, maitsestatud oliiviõli ning soola ja pipraga. Määri saiaratastele veel pohlamoosi, lõika grillvorstist suupärased viilud ja aseta suupiste saiale. Kaunista marineeritud kõrvitsa ja pressitud punasesõstra ning mahedamaitselise sinepi seguga.