Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg soovitab teha süldi kõrvale leivast trühvleid.
Mädarõika-mustaleiva trühvel
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mädarõika-mustaleiva trühvel
Kui soovid süldi söömisest teha elamust, siis pead peaosalist serveerima mädarõika- mustaleiva trühvlitega. Vajad ühte osa toorjuustu, ühte osa mädarõigast ja ½ osa riivleiba. Sega kõik komponendid hoolega kokku. Vormi segust suupärased trühvlid ja paneeri neid veel omakorda riivleivas. Jäta trühvlid külmikusse paariks tunniks külalisi ootama.