Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Mädarõika-mustaleiva trühvel

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Mädarõika-mustaleiva trühvel süldiga
Mädarõika-mustaleiva trühvel süldiga Foto: Erlis Schönberg

Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg soovitab teha süldi kõrvale leivast trühvleid.

Mädarõika-mustaleiva trühvel

Kui soovid süldi söömisest teha elamust, siis pead peaosalist serveerima mädarõika- mustaleiva trühvlitega. Vajad ühte osa toorjuustu, ühte osa mädarõigast ja ½ osa riivleiba. Sega kõik komponendid hoolega kokku. Vormi segust suupärased trühvlid ja paneeri neid veel omakorda riivleivas. Jäta trühvlid külmikusse paariks tunniks külalisi ootama.

Märksõnad

Tagasi üles