- 2 dl kookospiima;
- kalakastet;
- rohelist karripastat;
- 50–100 g ingverijuurt;
- suurem tükk kana rinnaliha;
- 1 baklažaan;
- 150 g austerservikuid;
- laimi;
- värsket basiilikut;
- tšillipipart; soola; pipart
Vala 25 dl vett ja kookospiim potti. Lisa supilusikatäis kalakastet, pool supilusikatäit karripastat ja hakitud värske ingver. Sega ja keeda väikesel kuumusel.
Lõika kanaliha ja austerservikud ribadeks ning baklažaan kuubikuteks. Lisa supile ja sega.
Lisa maitse järgi soola ja pipart. Lisa mõned basiilikulehed ja kaks laimilõiku. Supp on valmis, kui kana on pehme. Serveerimisel puista peale peenteks ribadeks lõigatud tšillit.
Rohkem talviste suppide retsepte leiad Sensa jaanuarinumbrist!