Rannamõisa ning hotellide St. Petersbourg ja Schlössle peakokk Heimar Kuuskler jagab nippe, kuidas teha kanalihast lihapalle. Antud kogusest saab söönuks kaks inimest.
Imelihtsad broileri hakklihapallid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- 200 g broileri hakitud kintsuliha
- 40 g mugulsibulat
- 5 g tšillipipart
- 10 g koriandrit
- 2 tl mett
- 2 spl nisujahu
- maitse järgi Maldon soola
- maitse järgi musta terapipart
- 100 g selitatud võid
Sega omavahel hakitud broileriliha, väikesteks kuubikuteks tükeldatud mugulsibul, tšillipipar ning koriander. Maitsesta hakklihasegu mee, soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga ning sega ühtlaseks. Vooli kätega väikesed pallikesed ning paneeri kergelt nisujahus, prae selitatud võis kuldkollaseks ning serveeri värske kurgi ja jogurti kastmega.