Rannamõisa ning hotellide St.Petersbourg ja Schlössle peakokk Heimar Kuuskler pakub õhtusöögiideena välja kanarullide retsepti neljale.
Kanafileerullid seene-toorjuustu täidisega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
- 200 g broilerifileed
- maitse järgi Maldoni soola
- maitse järgi musta terapipart
- 10 g võid
- 40 g Shitake seeni
- 40 g Portobello seeni
- 40 g pruune šampinjone
- 80 g ise keedetud seenepuljongit
- 30 g punast veini
- 5 g küüslauku
- 5 g värsket tüümiani
- 100 g toorjuustu
- 1 kanamuna
- 300 g riivsaia
Aseta broilerifilee toidukile vahele ning vasarda veidi õhemaks. Aseta fileed üksteise kõrvale ristkülikukujuliselt. Maitsesta broilerifilee soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Aseta keskosale veidi toorjuustu ja selle peale seenetäidis.
Keera filee rulli ning kasta klopitud kanamuna- ja veesegusse. Kasta rull riivsaia sisse. Aseta see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 160 kraadi juures umbes 20-40 minutit, sõltuvalt rulli paksusest.
Ahjust väljavõtmise järel oota 5 minutit, enne kui hakkad lõikama, et mahlad lihast välja ei voolaks.
Serveeri broilerifileerulli koos seene-koorekastmega, aurutatud suhkruherne, porgandi ning peedikreemiga.