/nginx/o/2014/01/29/2782586t1h1915.jpg)
Rannamõisa ning hotellide St.Petersbourg ja Schlössle peakokk Heimar Kuuskler pakub õhtusöögiideena välja kanarullide retsepti neljale.
Rannamõisa ning hotellide St.Petersbourg ja Schlössle peakokk Heimar Kuuskler pakub õhtusöögiideena välja kanarullide retsepti neljale.
Aseta broilerifilee toidukile vahele ning vasarda veidi õhemaks. Aseta fileed üksteise kõrvale ristkülikukujuliselt. Maitsesta broilerifilee soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Aseta keskosale veidi toorjuustu ja selle peale seenetäidis.
Keera filee rulli ning kasta klopitud kanamuna- ja veesegusse. Kasta rull riivsaia sisse. Aseta see küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta ahjus 160 kraadi juures umbes 20-40 minutit, sõltuvalt rulli paksusest.
Ahjust väljavõtmise järel oota 5 minutit, enne kui hakkad lõikama, et mahlad lihast välja ei voolaks.
Serveeri broilerifileerulli koos seene-koorekastmega, aurutatud suhkruherne, porgandi ning peedikreemiga.