Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kama-mascarpone magustoit mustikamoosiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Hõbelusikaga pärjatud külarestorani Roots pererahvas jagab kama-mascarpone magustoidu retsepti, mis sobib kenasti vabariigi aastapäeval peolauale.

Kuuele

Kreemiks:

  • 300 g mascarpone juustu
  • 1 vanillikauna sisu
  • 8 cl piima
  • 4 sl kamajahu
  • 4 sl suhkrut
  • sidrunimahla
  • 1 sidruni peenelt riivitud koort
  • 1/2 väikese apelsini mahla

Lisaks:

  • kodust mustikamoosi (sobib ka murakamoos)
  • 2 tuutut purustatud Domino küpsiseid

Sega kõik kreemi komponendid läbi ja vajadusel lisa suhkrut.

Lao desserdinõusse kihiti küpsisepuru, kamakreem, moos ja korda sama. Kaunista mustikate ja mündilehega.

Tagasi üles