Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/02/15/2824672t1hb5c5.jpg)
Hõbelusikaga pärjatud külarestorani Roots pererahvas jagab kama-mascarpone magustoidu retsepti, mis sobib kenasti vabariigi aastapäeval peolauale.
Kuuele
Kreemiks:
- 300 g mascarpone juustu
- 1 vanillikauna sisu
- 8 cl piima
- 4 sl kamajahu
- 4 sl suhkrut
- sidrunimahla
- 1 sidruni peenelt riivitud koort
- 1/2 väikese apelsini mahla
Lisaks:
- kodust mustikamoosi (sobib ka murakamoos)
- 2 tuutut purustatud Domino küpsiseid
Sega kõik kreemi komponendid läbi ja vajadusel lisa suhkrut.
Lao desserdinõusse kihiti küpsisepuru, kamakreem, moos ja korda sama. Kaunista mustikate ja mündilehega.