/nginx/o/2014/02/18/2830398t1h96d4.jpg)
24. veebruaril on Eesti Vabariigi aastapäev ja pikk nädalavahetus on hea võimalus, et ühiseks tähistamiseks sugulasi ja sõpru külla kutsuda. Ragne Värk pakub oma blogis välja põneva koogiretsepti, mis sobib pidulauale imehästi.
24. veebruaril on Eesti Vabariigi aastapäev ja pikk nädalavahetus on hea võimalus, et ühiseks tähistamiseks sugulasi ja sõpru külla kutsuda. Ragne Värk pakub oma blogis välja põneva koogiretsepti, mis sobib pidulauale imehästi.
Präänikukook
Sega omavahel toorjuustukreem ja kohupiim. Lõika präänikud horisontaalselt kolmeks. Kasta pool präänikute kogusest kohvisse ning laota need alusele ümmarguseks põhjaks. Määri peale pool kohupiimasegust. Immuta ülejäänud präänikud kohvisse ning laota kohupiimasegule. Kata kook õunakeedisega ning seejärel ülejäänud kohupiimaseguga.
Lase koogil üleöö külmas maitsestuda. Vahetult enne serveerimist raputa peale riivitud tume šokolaad.