Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Heeringamarjavõie

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Heeringamarjavõie
Heeringamarjavõie Foto: Ragne Värk

Vabariigi aastapäeval tasub proovida heeringamarjavõiet, millega valmistatud suupisted on kodumaise moega ja parajasti pidulikud. Võide retsepti jagab meiega Ragne Värk oma toidublogist kokkama.ee.

Heeringamarjavõie

  • 75 g toasooja toorjuustu
  • 2 sl Türgi jogurtit
  • 100 g heeringamarja
  • ca 50 g peeneks hakitud marineeritud kurki
  • 1-2 sl peeneks hakitud murulauku
  • musta pipart

Sega omavahel toorjuust ja Türgi jogurt. Lisa ülejäänud ained ning sega ilusti ühtlaseks, maitsesta pipraga. Paku röstsaia või ciabatta’ga.

Tagasi üles