Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/02/18/2830444t1h7df8.jpg)
Vabariigi aastapäeval tasub proovida heeringamarjavõiet, millega valmistatud suupisted on kodumaise moega ja parajasti pidulikud. Võide retsepti jagab meiega Ragne Värk oma toidublogist kokkama.ee.
Heeringamarjavõie
- 75 g toasooja toorjuustu
- 2 sl Türgi jogurtit
- 100 g heeringamarja
- ca 50 g peeneks hakitud marineeritud kurki
- 1-2 sl peeneks hakitud murulauku
- musta pipart
Sega omavahel toorjuust ja Türgi jogurt. Lisa ülejäänud ained ning sega ilusti ühtlaseks, maitsesta pipraga. Paku röstsaia või ciabatta’ga.