Vabariigi aastapäeval tasub proovida heeringamarjavõiet, millega valmistatud suupisted on kodumaise moega ja parajasti pidulikud. Võide retsepti jagab meiega Ragne Värk oma toidublogist kokkama.ee.
Heeringamarjavõie
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heeringamarjavõie
- 75 g toasooja toorjuustu
- 2 sl Türgi jogurtit
- 100 g heeringamarja
- ca 50 g peeneks hakitud marineeritud kurki
- 1-2 sl peeneks hakitud murulauku
- musta pipart
Sega omavahel toorjuust ja Türgi jogurt. Lisa ülejäänud ained ning sega ilusti ühtlaseks, maitsesta pipraga. Paku röstsaia või ciabatta’ga.