Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Minimõõdus odrajahusõrnikud ilusa päeva alguseks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Sõrnikud
Sõrnikud Foto: Ragne Värk

Toidublogi kokkama.ee autor Ragne Värk soovitab peatse Eesti Vabariigi aastapäeva vaimus teha sõrnikuid odrajahuga. Proovi järele!

Minimõõdus odrajahusõrnikud

  • 150 g toasooja toorjuustu
  • 2 sl suhkrut
  • 250 g kohupiima vanilliiniga
  • 2 munakollast
  • 5 sl odrajahu

Sega toorjuust suhkruga. Lisa kohupiim ja munakollased. Kõige lõpuks sega juurde odrajahu. Lase tainalt jahedas seista umbes tund aega. Seejärel vormi tainast jahuste käte abil pisikesed lamedad pätsikesed ning prae need pannil kuumas õlis mõlemalt poolt küpseks.

Tagasi üles