Vaata lähemalt, milliste kokkade, restoranide ja toitlustusettevõtete suupisteid pakuti vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtu külalistele.
Vaata, milliseid suupisteid pakuti presidendi vastuvõtul
Erki Palo, House Gourmet catering
Madalal temperatuuril küpsetatud Eesti veise sisefilee forellimarjaga pekileival.
Põdralihapall põdrasambla, sibulahelveste ja kuusevõrsesiirupiga odraleival.
Hardi Nurmine, Kõue mõis, restoran Kaheksajalg
Küpsetatud kaalikas, juurseller ja peet ürdiõliga.
Mooritud lammas kikerherne-koriandrikreemiga.
Priit Toomits, Tallinna Teletorni restoran
Võis praetud kartul, soolatud heeringas, hapukoor ja punane sibul.
Punapeedi ja sidruniga soolatud forell toorjuustuga.
Põdralihasült kerge sinepiga ja mädarõikakreem.
Pavel Gurjanov, Aasta kokk 2013, restoran Cru
Suitsutatud lambakeel želees, hernegeel, leivakorvikene.
Marineeritud räim talvehõngulise vürtsiga, kurk ja leib.
Metsaseenesalat korvikeses.
Vladimir Upeniek, Aasta kokk 2012, Gloria restoran
Metsasea-rielette leivakorvikeses mustjuurevahuga.
Narva silmude tempura sibulaglasuuris.
Kartulipliinid tillimajoneesiga ja kopra-karjamõisa peediga.
Inga Paenurm, Vabariigi Presidendi Kantselei
Maksakreem musta leiva ja sinepiga.
Margo Paluoja, Aasta Noorkokk 2013, kohvik Fellin
Kanepitembi trühvel vürtsikilu, heeringamarja ja tilliga.
Siiakala tar-tar rukkijahu näkileival vutimuna ja tilliremulaadiga.
Rainer Veeroja, Event Gatering
Kitsejuustutrühvel jõhvikatolmu ja mee-rukkileivakrõpsuga.
Küülikmaksa ampsud röstitud puuviljaleival ahjuõuna pohlavahu ja nõgesepestoga.
Suitsuräime-mädarõikasalat marineeritud selleriga peedi-näkileiva taskus.
Urmas Ostrov, kohvik Supelsaksad
Pirukad
Elli Vendla, Olustvere teenindus- ja maamajanduskool
Šokolaadikoogike
Allew Magusameistrid
Trühvlid