Selle mõrkjamapoolse maitsega kokteili mõtles Radissoni Blu Sky hotelli restoranide juht Tiina Oja välja viimatise Bacardi Legacy kokteilivõistluse tarvis, kus otsitaksegi uusi kokteiliretsepte, millest võiks saada klassika, nagu Dry Martini või Mojito. Eestis jõudis see küll finaali, kuid edasi ülemaailmsesse lõppvooru mitte.
Bacardi Massópose
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel on parasjagu mõrkjas maitse, mis autorile iseäranis meeldib. Seda võib juua enne sööki isuäratajaks, aga ka pärast sööki kui seedimise ergutajat. Nimi tuleb Bacardi asutaja Massó nimest, pose aga tähendab inglise keeles poseerimist.
Ühele
• 1 cl värskelt pressitud sidrunimahla
• 1 cl granaatõunasiirupit (nt Giffard)
• 2 cl granaatõunamahla
• 1,5 cl Aperoli
• 4 cl Bacardi rummi
• jääkuubikuid
Pane kõik komponendid seguklaasi, kus on kolmveerandi ulatuses jääd. Sega läbi ja kurna kokteiliklaasi.