/nginx/o/2014/03/23/2908940t1h25ec.jpg)
Muusikafestival Tallinn Music Week ei valluta järgmisel nädalal üksnes Tallinna kontserdisaale, vaid ka terve hulga söögikohti. Hetk on üks neist. Selle peakokk Jevgeni Jermoškin annab retsepti, millest kumab vihjeid festivali erimenüüle.
Muusikafestival Tallinn Music Week ei valluta järgmisel nädalal üksnes Tallinna kontserdisaale, vaid ka terve hulga söögikohti. Hetk on üks neist. Selle peakokk Jevgeni Jermoškin annab retsepti, millest kumab vihjeid festivali erimenüüle.
Marineeritud tiigerkrevetisabad
Neljale
• 20 tiigerkrevetisaba (sobib ka külmutatud, keetmata)
• 100 ml rapsiõli
• 1 väiksem küüslauguküüs
• 0,5 tl riivitud ingverit
• 4 sl magusat tšillikastet
• 2 sl laimimahla
• laimiviile
• võid, soola, musta pipart
Marinaadiks suru puhastatud küüslauk läbi küüslaugupressi, koori ingver ja riivi. Sega õli sisse, lisa 2 sl tšillikastet ja laimimahl. Koori-puhasta krevetid ja pane ööseks marinaadi seisma.
Võta krevetid marinaadist ja pruunista pannil mõlemalt poolt võis, lisa soola ja pipart. Lõpuks lisa 2 sl tšillikastet ja kuumuta mõni sekund. Serveeri koos laimilõiguga, lisaks võib kõrvale pakkuda mõnd magushaput kastet.