/nginx/o/2014/03/23/2909290t1h9211.jpg)
Sel nädalal algas kevad ja on aeg oma menüü veidike kergemaks muuta. Miks mitte alustada kevadet smuutide ja muude huvitavate jookidega, mis on värsked ja mõnusad. Toome Babble.com abiga teieni viis värsket ja kevadist joogiretsepti.
Sel nädalal algas kevad ja on aeg oma menüü veidike kergemaks muuta. Miks mitte alustada kevadet smuutide ja muude huvitavate jookidega, mis on värsked ja mõnusad. Toome Babble.com abiga teieni viis värsket ja kevadist joogiretsepti.
Mustsõstra-kirsi-vanilje smuuti
Koostisosad:
Valmistamine: sega marjad, jogurt, mahl ja linaseemned/kanepiõli kannmiksris, kuni tekib ühtlane mass. Lisa jääkuubikud ja mikserda edasi, kuni jook saavutab meelepärase konsistentsi. Naudi!
Traditsiooniline roosa limonaad
Koostisosad:
Valmistamine: pane potti suhkur ja 1 klaas vett ning lase segu keema. Sega, kuni suhkur on sulanud ja lase jahtuda.
Vala kannu suhkrusiirup, sidrunimahl, jõhvikamahl ja ülejäänud vesi. Sega ja serveeri koos jääga.
«Pärast kooli» smuuti
Koostisosad:
Valmistamine: pane kõik koostisosad kannmiksrisse ja sega. Vala saadud jook klaasidesse ja naudi!
Roosa greibismuuti
Koostisosad:
Valmistamine: pane kõik koostisosad kannmiksrisse ja sega. Kaunista jook värskete puuviljadega. Naudi!
Kui eelmised neli retsepti teevad suu magusaks ka pisiperel, siis viimane sobib vaid täiskasvanutele, sest see sisaldab alkoholi. Ent kui lapsed tahavad ka värsket arbuusijooki proovida, jäta rumm retseptist välja.
Arbuusi Mojito
Koostisosad:
Valmistamine: pane arbuusitükid kannmiksrisse, mikserda, kuni tekib ühtlane mass.
Pane väiksesse kannu piparmündilehed koos suhkru ja laimimahlaga. Kasuta puidust lusikat ja tambi piparmündilehed kergelt katki. Ära lehti liigselt püreesta, oluline on see, et piparmündist tuleks natuke mahla välja.
Vala rumm ja arbuusipüree kannu ning sega kergelt läbi. Naudi!