/nginx/o/2011/05/31/605356t1hab7f.jpg)
Saatejuht Olaf Suuder rääkis ajakirjale Naised, et nende peres lähtutakse toidukorvi kokku pannes sellest, mille järele isu on, sest väga teadlikult nad koduseid varusid ei planeeri.
«Kuna Eesti toidukaupade kvaliteet on kõrge, eelistame siinset kaupa. Mu Venemaalt pärit abikaasa kindel eelistus on Luunja kurk ja Eesti õunad, mis on paraku kallimad, aga kui valida, kas süüa kurki või säilitusainetega töödeldud surrogaati, me raha ei loe,» nentis ta.
«Tervise nimel ei tasu toitu ostes ehk üle mõelda, kuid mul peab kõht tõepoolest väga tühi olema, et süüa rammusat sealiha kartulitega. Tervist ja rahakotti hoidev kesktee on kala, mulle näiteks sobib suurepäraselt skumbria õlis,» tõi ta näiteks ja lisas, et toitumine on nii intiimne teema, et igaüks peab ise oma eelistuse ära tunnetama.