Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/05/09/3018518t1h9d6f.jpg)
Kui majas on mehi, kes lihata kuidagi ei lepi, soovitab Gusto restorani perenaine Anu Laan salatisse lisada salaami- või suitsuvorsti lõike. Tema ise aga sööb oma salatiloomingut meelsasti ilma lihata. «See on igati hommikuse võileiva eest,» ütleb ta.
Vutimuna salat musta leivaga
Kahele
• 12 vutimuna
• kimp rukola salatit ja teist sama palju mõnda mahedamat salatit
• 200 g kirsstomateid
• 3 viilu musta leiba
• soola, musta pipart, külmpressitud oliiviõli
• soovi korral salaami- või suitsuvorsti
Tükelda leib kuubikuteks ja prae väheses õlis kergelt läbi. Lõika keedetud vutimunad ja kirsstomatid pooleks ning sega salatilehtede ja leivaga. Piserda peale natuke õli, maitsesta soola ja pipraga.