Naisteportaal The Stir pani kirja kümme asjalikku nippi, mis teevad söögitegemise tunduvalt lihtsamaks.
1. Kui oled pruuni suhkru paki avanud, vala suhkur kohe õhukindlasse purki või topsi ja lisa suhkrule natuke apelsinikoort või tükike õuna. Sel viisil ei lähe pruun suhkur kõvaks.
2. Kui sul on tarvis pehmet võid, lõika paras tükk ja tee see veel omakorda paariks väiksemaks tükiks. Seejärel võta riiv ja riivi võid ning saadki kiiresti pehmema või.
3. Kui sul on pidevalt probleeme sellega, et vesi kipub potis üle keema, siis järgmine kord võta puidust lusikas ja pane see poti peale. Pea meeles, see peab olema just puidust lusikas.
4. Kuna paljudes retseptides, kus on vaja kasutada maitsetaimi, on ürtide kogus väga väike, siis tõenäoliselt jääb sul maitsetaimi üle. Üks võimalus on need ära hakkida ja jääkappi panna (eriti hea tilli ja peterselli puhul). Teine variant on panna ülejäägid paberkäterätikule ja seejärel kuumutada neid mikrolaineahjus 30-40 sekundit. Maitsetaimed kuivavad kiiresti ära ja saad need väiksesse topsi panna, et järgmine kord jälle kasutada.
5. Kui sünnipäevast jääb torti üle, siis võta paar viilu leiba ja kinnita need hambatikkude abil tordi lahtiste osade külge. Sel viisil säilib tort kauem värskena.
6. Kui küüslaugu puhastamine valmistab sulle alati peavalu, siis pane küüslauk köögipaberile ja kuumuta seda mikrolaineahjus umbes 20 sekundit. Pärast seda tuleb küüslaugukoor kerge vaevaga maha.