/nginx/o/2014/05/22/3051914t1h4741.jpg)
Restorani Al Bastione peakokk Marco Magri pakub välja imemaitsva amaretto-toorjuustumaiuse, millele annab lisamaitset mõnus šokolaadikaste.
Restorani Al Bastione peakokk Marco Magri pakub välja imemaitsva amaretto-toorjuustumaiuse, millele annab lisamaitset mõnus šokolaadikaste.
Amaretto-toorjuustumaius šokolaadikastmega
(6 portsjonit)
Segada köögikombainis või vispliga kokku Amaretto, tuhksuhkur, mascarpone, sool, vanill, espresso. Segage, kuni mass on ühtlane ja kreemjas.
Lisage vedel vahukoor ja jätkake segamist kuni segu läheb paksemaks (konsistentsilt umbes nagu 20-protsendiline hapukoor). Purustada digestive küpsised käega ning asetada vormide põhja. Tilgutada peale ülejäänud Amaretto. Seejärel panna küpsiste peale toorjuustusegu.
Kaste:
Kuumutada vaiksel tulel ning segada ühtlaseks massiks. Jahutada enne serveerimist. Enne maiuse serveerimist puistata peale näppude vahel tükeldatud Saronno küpsised ning valada üle šokolaadikastmega.