/nginx/o/2014/05/22/3051910t1h28f8.jpg)
Kui soovid suvel tavalisele tomati-kurgisalatile vahelduseks midagi muud valmistada, tee näiteks Nizza salatit. Restorani Al Bastione peakokk Marco Magri jagab oma retsepti.
Kui soovid suvel tavalisele tomati-kurgisalatile vahelduseks midagi muud valmistada, tee näiteks Nizza salatit. Restorani Al Bastione peakokk Marco Magri jagab oma retsepti.
Nizza salat
(2 portsjonit)
Sidrunikaste:
Kirsstomatid lõigata neljaks, varsseller lõigata õhukesteks viiludeks, aeduba lõigata pikuti peenemateks ribadeks, keedukartul lõigata viiludeks või väikesteks kuubikuteks.
Segada kõik kokku rohelise satalipõhja ning oliividega, maitsestada sidrunikastmega. Asetada segu kaussi ja kõige peale tuunikala, krutoonid, anžoovis, viilutatud keedumuna.