Olete te kunagi teinud estragonist limonaadi? Proovige järgi, kaks Saaremaa verd kokka Ranno Pauksoni ja Martin Meikase soovitavalt soojalt.
Suvine maitseelamus: estragoni limonaad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estragoni limonaad
• 50 g värsket estragoni (sobib ka till, basiilik või münt)
• 1 sidrun
• 1 l meelepärast mullivett poest
• 50 g suhkrut
• jääd
Aseta blenderisse estragon, lisa suhkur ja pigista sidrunist mahl peale. Lisa mõned kuubikud jääd ja purusta segu paar minutit. Sama saab teha ka saumikseriga.
Vala segu läbi sõela suurde kannu, lisa mullivesi ja ohtralt jääd, sega kergelt.