/nginx/o/2014/05/31/3076094t1h2b7b.jpg)
Olete te kunagi teinud estragonist limonaadi? Proovige järgi, kaks Saaremaa verd kokka Ranno Pauksoni ja Martin Meikase soovitavalt soojalt.
Olete te kunagi teinud estragonist limonaadi? Proovige järgi, kaks Saaremaa verd kokka Ranno Pauksoni ja Martin Meikase soovitavalt soojalt.
Estragoni limonaad
• 50 g värsket estragoni (sobib ka till, basiilik või münt)
• 1 sidrun
• 1 l meelepärast mullivett poest
• 50 g suhkrut
• jääd
Aseta blenderisse estragon, lisa suhkur ja pigista sidrunist mahl peale. Lisa mõned kuubikud jääd ja purusta segu paar minutit. Sama saab teha ka saumikseriga.
Vala segu läbi sõela suurde kannu, lisa mullivesi ja ohtralt jääd, sega kergelt.