Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: maasikasorbett jäätise asemel

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Maasikad.
Maasikad. Foto: SCANPIX

Naine24 suviste treeningnippide mängu raames avaldab üks lugejatest oma maasikasorbeti retsepti. 

 Maasikasorbett piparmündi ja jääga

  • 500 g maasikaid
  • 25 g suhkrut
  • 100 ml vett
  • seesamiseemneid
  • jääkuubikuid

Värsked maasikad puhasta ja purusta kannmikseris, maitseks lisa suhkrut ja piparmündilehti. Seejärel kalla see mass sobivasse anumasse, mis pane üheks tunniks sügavkülmikusse.

Serveeri sorbetti pokaalist, mille põhja pane jääkuubikud, seejärel külm sorbetipallike ning kõige peale raputa röstitud seesamiseemneid.

Proovi seda ja suvi on imeline!

Tagasi üles