Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Külm kurgi-mündisupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Külm supp on palaval suvel kõige parem toit. Proovi Sensa kurgi-mündisuppi, mida on väga lihtne teha.

Külm kurgi-mündisupp neljale

  • 6 dl vedelat maitsestamata jogurtit
  • 1,5 kurki
  • pool küüslauguküünt
  • 10 mündilehte
  • 1 sl hakitud tilli
  • 3 sl sidrunimahla
  • soola ja pipart

Koori kurgid ja püreeri kannmikseris. Lisa jogurt, imepeeneks hakitud küüslauk, münt ja till. Sega ja lisa sidrunimahl. Kata supp fooliumiga ning lase tund aega külmikus maitsestuda. Enne serveerimist maitsesta soola ja pipraga.

Märksõnad

Tagasi üles