Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Paneeritud kiluamps

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Britt Rosen
Copy
Paneeritud kiluamps
Paneeritud kiluamps Foto: Jaan Heinmaa
Raili Mikk, «Kilulinna kokaraamat» üks autoritest, jagab paneeritud kiluampsu retsepti.
Kuuele


•    600 g kilufileed



Marinaadiks:


•    2 dl maitsestamata jogurtit või hapukoort



•    2 munakollast



•    2 küüslauguküünt



•    1 sl sinepit



•    soola



•    paneerimiseks täisterarukkijahu või riivleiba



Sega kokku marinaadiained ja pane kilufileed sinna paariks tunniks maitsestuma. Suru fileepooled kokku, kasta paneeringusse ja prae kiirelt pannil läbi.



Hea suupiste külma õlle kõrvale.

Tagasi üles