![Lennusadama kohviku vürtsikilusupp](http://f11.pmo.ee/v6cSrgOrx1kXlwgvLhlppY6QrAY=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2014/07/03/3163925t1h80bf.jpg)
See kilusupp on väga popp Lennusadama kohvikus MARU, autoriks selle peakokk Merli Kattai.
See kilusupp on väga popp Lennusadama kohvikus MARU, autoriks selle peakokk Merli Kattai.
• 6 dl kalapuljongit
• 120 g porrut
• 100 g marineeritud kurki
• u 200 g kartulit (parim on varajane koorega kartul)
• 12 vürtsikilufileed
• värsket tilli, soola, pipart
• serveerimiseks hapukoort ja 2 keedetud muna
Parima supi saad, kui keedad puljongi ise, aga võid teha ka puljongikontsentraadist. Viiluta porru ja hauta väheses rasvas pehmemaks. Lisa kartuli- ja kurgikuubikud ning sega läbi.
Kalla kõik puljongisse ja hauta madalal kuumusel pehmeks. Lisa pikuti poolitatud kilud ja kuumuta veel mõni minut. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tilliga.
Serveeri hapukoore ja hakitud keedumunaga.