![Pilt on illustreeriv.](http://f11.pmo.ee/6_fYqTBRSAlODBCQ0EIgk8Sf8nQ=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2014/07/30/3242785t1ha416.jpg)
Suvel saame nautida kodumaiseid tomateid. Neid on mõnus paljalt süüa ja salatitesse panna, kuid ajakirja Sensa augustinumbrist leiab hoopis omleti retsepti, mille sees on peidus ka kirsstomatid.
Suvel saame nautida kodumaiseid tomateid. Neid on mõnus paljalt süüa ja salatitesse panna, kuid ajakirja Sensa augustinumbrist leiab hoopis omleti retsepti, mille sees on peidus ka kirsstomatid.
Vürtsikas tomatiomlett
(kaks portsjonit)
Maitseks:
Viiluta kirsstomatid ja suvikõrvits õhukesteks seibideks ja sibul peenteks ribadeks. Sega kahvli abil kausis munad ja sool. Kuumuta suurel praepannil õli ning lisa sibul ja suvikõrvits. Sega kergelt ja lisa munad, viilutatud kirsstomatid ning prae madalal kuumusel kaks-kolm minutit.
Uhmerda maitseained: tüümian, rosmariin ja kajenni paprika. Riputa maitseainete segu ühtlaselt omleti pinnale ja keera omlett õrnalt labidakesega ringi. Lase veel kaks minutit küpseda ja tõsta seejärel pannilt.