Skagenröra sobib kenasti vähkide kõrvale või lihtsalt kartulite või leivaga söömiseks.
Skagenröra ehk kreveti-kalamarjasalat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skagenröra ehk kreveti-kalamarjasalat
Neljale
• 500 g keskmise suurusega krevette
• 3 spl majoneesi
• 3 spl hapukoort
• 3 spl hakitud värsket tilli
• 1 hakitud punane sibul
• 1 tl sidrunimahla
• Soovi korral mõned tilgad tabasco’t
• Näpuotsaga soola
• Värskelt jahvatatud pipart
Segage kokku majonees ja hapukoor, lisage kooritud krevetid, till ja sibul. Seejärel lisage sidrunimahl, soovi korral paar tilka tabasco’t ning maitse järgi soola ja pipart.