Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Skagenröra ehk kreveti-kalamarjasalat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Skagenröra sobib kenasti vähkide kõrvale või lihtsalt kartulite või leivaga söömiseks.

Skagenröra ehk kreveti-kalamarjasalat

Neljale

•    500 g keskmise suurusega krevette

•    3 spl majoneesi

•    3 spl hapukoort

•    3 spl hakitud värsket tilli

•    1 hakitud punane sibul

•    1 tl sidrunimahla

•    Soovi korral mõned tilgad tabasco’t

•    Näpuotsaga soola

•    Värskelt jahvatatud pipart

Segage kokku majonees ja hapukoor, lisage kooritud krevetid, till ja sibul. Seejärel lisage sidrunimahl, soovi korral paar tilka tabasco’t ning maitse järgi soola ja pipart.

Tagasi üles