/nginx/o/2014/08/29/3308667t1h2502.jpg)
Lugejamängu raames saatis meile oma koogiretsepti Merle, kes jagab teistega tagurpidi õunakoogi retsepti.
Lugejamängu raames saatis meile oma koogiretsepti Merle, kes jagab teistega tagurpidi õunakoogi retsepti.
Tagurpidi õunakook
Kate:
Taigen:
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa ükshaaval munad ja mesi. Sega kuivained kokku ja lisa või-muna-mee segule.
Kata 20 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.
Kuumuta suhkrut ja võid, kuni segu on karamelli värvi, lisa kaneel ja sool.
Kata koogivormi põhi sooja karamelliga, puista sellele purustatud pähklid (või mandlilaastud) ja seejärel laota peale ühtlase kihina õunaviilud.
Kata õunad ühtlase taignakihiga. Küpseta 35-40 minutit 160 kraadi juures.
Võta valmis kook ahjust, lase pisut jahtuda, aseta koogialus koogivormile ja keera kook alusele, eemalda küpsetuspaber.
Head maiustamist!