Olga võtab Naine24 retseptivõistlusest osa šokolaadi laavakoogi retseptiga, mida polegi nii raske ise järele proovida.
Lugeja retsept: šokolaadi laavakook ehk fondant
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koostis:
- 100 g tumedat šokolaadi
- 100 g võid
- 2 muna
- 4 sl suhkrut
- 2 sl jahu
Sulata šokolaad ja või kuumaveevannis. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa toatemperatuurini jahtunud šokolaadi-või segu. Sega lusikaga aeglaselt sisse jahu.
Kuumuta ahi 180 kraadini. Kalla segu ettevalmistatud vormidesse.
Küpseta umbes 7-8 minutit. Serveeri kohe jäätisepalliga.