Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: šokolaadi laavakook ehk fondant

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Artikli foto
Foto: Lugeja pilt

Olga võtab Naine24 retseptivõistlusest osa šokolaadi laavakoogi retseptiga, mida polegi nii raske ise järele proovida.

Koostis:

  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g võid
  • 2 muna
  • 4 sl suhkrut
  • 2 sl jahu

Sulata šokolaad ja või kuumaveevannis. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa toatemperatuurini jahtunud šokolaadi-või segu. Sega lusikaga aeglaselt sisse jahu.

Kuumuta ahi 180 kraadini. Kalla segu ettevalmistatud vormidesse.

Küpseta umbes 7-8 minutit. Serveeri kohe jäätisepalliga.

Tagasi üles