/nginx/o/2014/09/24/3375143t1h2c26.jpg)
Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.
Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.
Kanakints tortillal
Kogus: kuuele
Kuumuta ahi 180 kraadini. Sega kausis kanakintsud jahvatatud koriandri, valge pipra ja soolaga. Kuumuta pannil õli ning prae kanakintse keskmisel kuumusel umbes 7‒8 minutit, kuni need on ümberringi pruunistunud. Tõsta kintsud väiksemale ahjuplaadile ja küpseta ahjus 30‒40 minutit, lisa poole aja pealt kirsstomatid.
Samal ajal võta pann, millel kana pruunistasid, lisa natuke õli ning prae sibulat, küüslauku, tšillit ja peterselli madalal kuumusel kuni 10 minutit. Sega juurde tomatipüree ja kanapuljong, kuumuta keemiseni ja keera temperatuuri madalamaks. Vala juurde küpsemismahlad ja sega korralikult läbi.
Serveeri röstitud tortillal kana koos kastmega ja lisa juurde sidrunisektorid.