Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hommikune kaerahelbe-õunapuder

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Hommikune kaerahelbe-õunapuder
Hommikune kaerahelbe-õunapuder Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Hommikune kaerahelbe-õunapuder

Kogus: kahele

  •    25 g (4-5 spl) täisterakaerahelbeid
  • Vesi
  • Pisut piima
  • 1 riivitud õun
  • 2 tl mett
  • 1 spl seemnesegu (lina-, kõrvitsa-, seesamiseemned)

Pane kaerahelbed potti  ja vala neile nii palju vett, et oleksid kaetud. Lase tasasel tulel keema. Kui helbed hakkavad vett sisse imema, siis lisa pisut piima ja sega pidevalt, kuni puder on nii paks, nagu sulle meeldib. Selleks kulub umbes 5 minutit. Kui meeldiv konsistents on saavutatud, siis sega hulka riivitud õun ja mesi. Serveeri ja puista üle seemneseguga.

Tagasi üles