Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Värske kurgi-spinatikaste koos köögiviljadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Roheline dipikaste
Roheline dipikaste Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Värske kurgi-spinatikaste koos köögiviljadega

  • 2 dl maitsestamata jogurtit
  • 1 väiksem küüslauguküüs
  • ½ keskmine lühem kurk
  • Väiksem punt spinatit

Koori ja tükelda kurk. Puhasta spinat ja küüslauk. Pane kõik blenderisse ja püreeri. Sega läbi jogurtiga ja valmis ta on. Teravuse andmiseks võib lisada mõne tükikese värsket tšillit või maitsestada tšillipulbriga.

Puhasta oma maitsele meelepärane valik köögivilju (porgandit, lillkapsast, kurki, varssellerit, paprikat jne), lõika suupärased palad.

Tagasi üles