Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kodujuustusalat puuviljadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Kodujuustusalat puuviljadega
Kodujuustusalat puuviljadega Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Kodujuustusalat puuviljadega

Kogus: ühele, portsjoni suurus 250 g

  • 125 g pirne või konserveeritud virsikuid või marju
  • 100 g kodujuustu
  • 25 g vähese suhkruga õunapüreed
  • 30 g kaerakliisid
  • 5 g mandlilaaste

Pese värsked puuviljad või marjad või kui kasutad konserveeritud virsikuid, siis nõruta need vedelikust. Sega kaerakliid, kodujuust ja keedis omavahel.

Tükelda puuviljad või konserveeritud virsikud parajateks tükkideks. Aseta marjad või tükeldatud puuviljad kaussi ning tõsta kodujuustusegu nende peale. Puista üle mandlilaastudega ja näiteks serveeri kõrvale röstitud sepikut.

Tagasi üles