Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Roheline mahedik

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Roheline mahedik
Roheline mahedik Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Roheline mahedik

Kogus: kahele

  • 1 suurem kodumaine õun
  • 1 keskmine lühike kurk
  • 1 küps banaan
  • Väiksem peotäis piparmündilehti
  • ühe laimi mahl
  • Peotäis rohelisi lehtköögivilju – spinat, lehtpeet, lehtsalat
  • Vett vastavalt soovile, aga pigem paksem kui liiga vedel
  • Soovi korral jääd, aga sel juhul vähem vett!!!
  • Vastavalt maitseeelistusele võib lisada ka marju – mustsõstrad, maasikad, vaarikad

Puhasta õun seemnekojast, tükelda. Tükelda kurk, banaan. Puhasta piparmündilehed, eemalda jämedamad varred. Puhasta lehtköögiviljad ja murra veidi peenemaks. Aseta blenderisse, lisa veidi vett (keedetud) ja blenderda. Maitsesta laimimahlaga. Sega läbi, soovi korral lisa jääd ja serveeri.

Tagasi üles