Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Veidi tummisem dipikaste päikesekuivatatud tomatite ja ubadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Tummine dipikaste päikesekuivatatud tomatite ja ubadega on pildil eespool.
Tummine dipikaste päikesekuivatatud tomatite ja ubadega on pildil eespool. Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Veidi tummisem dipikaste päikesekuivatatud tomatite ja ubadega

  • 400 g purk valgeid ube tomatikastmes
  • 5-6 päikesekuivatatud tomatit õlis
  • 1-2 küüslauguküünt
  • Väiksem peotäis basiilikut
  • Sool
  • Pipar

Dipikastme jaoks kalla kõik koostisained purustajasse kokku ning püreesta ühtlaseks. Võid lisada ka päikesekuivatatud tomatite õli.

Maitsesta soola ja pipraga, soovi korral võid ka mõnd lemmikvürtsi lisada (näiteks vürtsköömneid, karripulbrit vm) 

Märksõnad

Tagasi üles