Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Karge magustoit - riivitud õun jääga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Linda Pärn
Copy
Karge magustoit - riivitud õun jääga
Karge magustoit - riivitud õun jääga Foto: TAI

Tervise Arengu Instituudil on sel sügisel käimas meestele suunatud kampaania, et edendada tervislikku toitumist. Selleks aitas Daily lõunarestoran kokku panna puu- ja köögiviljarohkeid retsepte, mis tegelikult teevad rõõmu kogu perele.

Karge magustoit - riivitud õun jääga

Kogus: neljale

  • 4 hapukat õuna
  • Ühe sidruni mahl
  • 2 spl vedelat mett
  • 4 jääkuubikut
  • 4 piparmündivart

Koori ja riivi õunad, pigista neile sidrunimahl ja sega korralikult läbi. Lisa vedel mesi ja sega uuesti. Jäta vähemalt kaheks tunniks seisma. Enne serveerimist purusta jääkuubikud käterätiku vahel või uhmris ning sega õunasegule. Rebi piparmündilehed väikesteks tükkideks ja sega õunajääga. Serveeri.

Tagasi üles