Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tervislik kalkuni ahjupirukas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: Ragne Värk

Seda vormirooga sobib süüa nii kuumalt kui külmalt. Tervislik ja madala energiasialdusega eine, mida sobib hästi ka järgmiseks päevaks tööle kaasa pakkida, soovitab dietoloog Henri Ruul.

Foto:
Foto: Foto: Ragne Värk

Kalkuni ahjupirukas  

kaheksale

700 g kalkuni rinnafileed

100 g külmutatud spinatit 

4 muna

100 g täisterakaerahelbed

2 küüslauguküünt

meresoola 

pipart 

võid

Purusta blenderiga kaerahelbed, küüslauk ja spinat. Tükelda kalkuni rinnafilee võimalikult väikesteks tükkideks. Lisa munad, maitsesta ja sega kõik ühtlaselt kokku.

Määri küpsetusvorm (26 cm läbimõõduga) võiga ning vala segu küpsetusplaadile. Kuumuta ahi 180 kraadini ja küpseta 40 minutit.

Tagasi üles