Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kalkunisalat pruuni riisi ja suvikõrvitsaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Artikli foto
Foto: Ragne Värk

Dietoloog Henri Ruul soovitab valmistada kalkunisalatit. Sellest saab kiire eine, mis sisaldab palju valku, häid süsivesikuid ja rasvu. Sobib hästi ka peale treeningut taastumiseks.

Kalkunisalat 

kolmele

400 g kalkunirinnafileed

250 g pruuni riisi

2 paprikat

1 suvikõrvits

lehtsalatit

meresoola 

pipart 

sidrunimahla

Keeda pruun riis. Lõika kalkuni rinnafilee väikesteks tükkideks ja prae keskmisel tulel. Maitsetsa soovi järgi (meresool, pipar, sidrun). Tükelda lehtsalat ja suvikõrvits. Pane kõik kokku ühte kaussi, lisa natuke oliiviõli ning vajadusel maitsesta. 

Tagasi üles