Dietoloog Henri Ruul soovitab valmistada kalkunisalatit. Sellest saab kiire eine, mis sisaldab palju valku, häid süsivesikuid ja rasvu. Sobib hästi ka peale treeningut taastumiseks.
Kalkunisalat pruuni riisi ja suvikõrvitsaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalkunisalat
kolmele
400 g kalkunirinnafileed
250 g pruuni riisi
2 paprikat
1 suvikõrvits
lehtsalatit
meresoola
pipart
sidrunimahla
Keeda pruun riis. Lõika kalkuni rinnafilee väikesteks tükkideks ja prae keskmisel tulel. Maitsetsa soovi järgi (meresool, pipar, sidrun). Tükelda lehtsalat ja suvikõrvits. Pane kõik kokku ühte kaussi, lisa natuke oliiviõli ning vajadusel maitsesta.